Kulladals FF Klubber År Klubber Kamper (mål) 1957-1968

Sverige Kamper (mål)
19 (2)
Ingvar Svahn på Commons

Ingvar Svahn (født 22. mai 1938 i Malmö, død 16. juni 2008) var en svensk fotballspiller.

Svahn debuterte i Allsvenskan i 1957 for Malmö FF mot Helsingborgs IF og skåret mål etter mindre en to minutter på landslagsmålvakten Kalle Svensson. Han var også med i kampen 19. august 1965 da Malmö FF slo Helsingborg hele 10–1 på bortebane – en av de mest målrike kampene i Allsvenskans historie. Han skåret det tiende og siste målet i kampens 86. minutt.[1] Han vant overraskende Guldbollen i 1967 da de fleste trodde at den skulle gå til Björn Nordqvist.[2]

Svahn fikk sin debut for svenske landslaget 9. august 1961 og fikk tilsammen 19 A-landskamper. Han skåret to mål, som begge kom i debuten mot Finland. I 1968 blev han proff i den belgiske klubben Royal Daring, hvor han ble i to sesonger. Han returnerte deretter til MFF og avsluttet karrieren med seriegull i Allsvenskan 1970.